AL ITTIHAD A INCERCAT DETURNAREA TRANSFERULUI LUI RADOI LA AL HILAL!

Al Hilal Ryadh si Al Ittihad Jeddah sint principalele forte, implicit financiare, ale campionatului saudit de fotbal. Din cind in cind, cele doua superputeri mai sint deranjate de Al Shabab Ryadh, singurul club care a mai ciugulit ceva in ultimii 20 de ani.

1 afișare
Imaginea articolului AL ITTIHAD A INCERCAT DETURNAREA TRANSFERULUI LUI RADOI LA AL HILAL!

AL ITTIHAD A INCERCAT DETURNAREA TRANSFERULUI LUI RADOI LA AL HILAL!

Al Ittihad a cistigat sase din ultimele 13 editii de campionat, in timp ce Al Hilal s-a impus de cinci ori, ultima data chiar in sezonul trecut, 2007-2008.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici