Alba-neagra cu viitorul a 420.000 de elevi

Nervii a 420.000 de elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a, dar şi ai părinţilor acestora, au fost puşi la încercare în ultimele zile. Ieri, însă, dascălii, dar şi guvernanţii, au dat dovadă încă o dată că joacă „alba-neagra cu soarta acestor tineri, care astăzi ar fi trebuit să susţină teza cu subiect unic la limba şi literatura romånă.

1 afișare
Imaginea articolului Alba-neagra cu viitorul a 420.000 de elevi

Alba-neagra cu viitorul a 420.000 de elevi

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, s-au întålnit cu liderii sindicali, ajungåndu-se la o aşa-zisă înţelegere.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici