Alesii fara... alegatori!

Se spune ca politica este apanajul celor puternici. Ca doar cei care au aceasta gena in sange pot strabate apele involburate ale esicherului politic. Nimic mai adevarat... Pe scena postdecembrista s-au perindat prea multi politicieni si prea putini oameni politici. Din pacate, aceasta democratie originala, care traverseaza de aproape 19 ani Romania a lasat urme adanci. Tranzitia pare fara de sfarsit, populatia tot asteapta sa traiasca mai bine... Ca pestele in apa, insa, s-au simtit politicienii. Ei, alesii, cei care considera ca au dreptul de a decide in numele celor multi si importanti doar in ziua votului, au facut averi fabuloase... in politica.

1 afișare
Imaginea articolului Alesii fara... alegatori!

Alesii fara... alegatori!

Din politica. Topul celor mai bogati 300 de romani este plin de parlamentari care si-au marit pe zi ce trecea averea. De la un an la altul au devenit tot mai avuti, mai sfidatori, mai importanti, intangibili... La inceput zeci de mii, apoi sute de mii, milioane, ajungandu-se la zeci de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici