Alessandra Stoicescu s-a logodit cu Bambi

Vedeta Antenei 1 Alessandra Stoicescu este îndrăgostită de Bambi, unul din băieţii arătoşi din Antenă, care lucrează la IT. Prezentatoarea ştirilor are motive să fie fericită, ţinând cont de faptul că iubitul i-a dăruit inelul de logodnă şi i-a vorbit şi de o eventuală căsătorie.

111 afișări
Imaginea articolului Alessandra Stoicescu s-a logodit cu Bambi

Alessandra Stoicescu s-a logodit cu Bambi

Sandra nu prea este interesată de un mariaj, dar fiind total amorezată de acest domn, e clar că până la urmă va ceda şi îi va spune da.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici