AM AVUT O FLOTA MAI IEFTINA DECAT UN CALTABOS

Dosarul „Flota“ a luat apa. Astfel, expertiza din dosarul „Flota“, în care este inculpat si Traian Basescu, a fost comunicata partilor, care au declarat ca „este una favorabila, fiind efectuata de profesionisti“. O parte dintre cei implicati in acest dosar sustin ca cea de-a doua expertiza nu retine vreun prejudiciu adus statului din vânzarea navelor, fiind o expertiza favorabila acuzatilor.

1 afișare
Imaginea articolului AM AVUT O FLOTA MAI IEFTINA DECAT UN CALTABOS

AM AVUT O FLOTA MAI IEFTINA DECAT UN CALTABOS

Potrivit unei prime expertize dispuse de procurorii Parchetului National Anticoruptie (actualul DNA), prin înstrainarea a 16 nave, cei 80 de inculpati din dosar ar fi pagubit statul român cu circa 275 de milioane de euro. Cea de-a doua expertiza din dosar a fost dispusa dupa ce DNA a infirmat solutia data de procurorii PNA, care au decis în 2004 trimiterea în judecata a lui Basescu, alaturi de alte 79 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici