Am fost acasă la mămica de 11 ani

Aducerea pe lume a unui copil de către o fetiţă de 11 ani a fost primită cu mare bucurie de către întreaga familie. Membrii comunităţii de rromi din Iveşti nici nu vor să audă de o eventuală ridicare a bebeluşului din familie de către autorităţi.

1 afișare
Imaginea articolului Am fost acasă la mămica de 11 ani

Am fost acasă la mămica de 11 ani

Mărturie pentru existenţa unui precedent în ceea ce priveşte căsătoriile la vârste fragede şi aducerea pe lume a copiilor de către fetişcane stau numeroase astfel de cazuri, întâlnite chiar în familia din care provine Lenuţa Stănescu. Nu se căsătoresc niciodată civil, dar nici nu se despart, spun ei. Iar naşterea unui copil de către părinţi care nu au trecut nici ei de pragul acestei etape a vieţii reprezintă nu doar obicei, ci o mândrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici