“Am fost boem şi am trăit frumos”

Artistul Gheorghe Dinică a încetat din viaţă, la vîrsta de 75 de ani, ieri, în urma unui stop cardiac, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost internat în urmă cu trei săptămîni, fiind diagnosticat cu colecistită acută alitiazică flegmonoasă, şoc septic şi disfuncţie multiplă de organe.

Imaginea articolului “Am fost boem şi am trăit frumos”

“Am fost boem şi am trăit frumos”

Dinică a fost supus, luni noapte, unei intervenţii chirurgicale de urgenţă sub anestezie generală. Intervenţia a vizat o colecistectomie laparoscopică, lavaj şi drenaj. După operaţie, starea pacientului a continuat să fie extrem de gravă, necesitînd măsuri de terapie intensivă.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici