'Am mancat toti banii de la banca'

Un director al unei agentii bancare din Capitala s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc, dupa ce, potrivit politiei, a golit seiful de la serviciu si a pierdut banii la ruleta si blackjack. Totul s-aa intamplat in urma cu o saptamana. Politistii spun ca Robert Catalin Pascu, de 27 de ani, a luat din banca peste 110.000 de euro, bani pe care se presupune ca i-a pierdut la cazinou.

1 afișare
Imaginea articolului 'Am mancat toti banii de la banca'

'Am mancat toti banii de la banca'

'Am facut o prostie, imi pare nespus de rau!', sunt ultimele cuvinte pe care Pascu le-a scris intr-un SMS iubitei lui, inainte de a sari de la etajul opt. Catalin zace acum pe un pat de spital. Pentru 'prostia' lui, risca intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici