Am prins-o pe Elena la film cu iubitul!

Elena Băsescu îşi sfidează iarăşi tatăl! Mezina preşedintelui a decis să reia relaţia cu Joe, băiatul “de cartier” de care anunţase că s-a despărţit. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi, duminică seara, la film.

1 afișare
Imaginea articolului Am prins-o pe Elena la film cu iubitul!

Am prins-o pe Elena la film cu iubitul!

Elena şi Joe, din nou împreună! Pe final de weekend, cei doi tineri au ales să vadă împreună un film la Plaza România. În jurul orei 19.00, Elena şi-a lăsat jeepul în centru, în zona Dorobanţi şi a plecat spre centrul comercial. Alături de fiica preşedintelui, în complex şi-a făcut intrarea, nonşalant, şi tânărul Joe!

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici