Am stat o zi printre otrăvurile etnobotanice

Prafurile şi ierburile din „magazinele de vise“ au înrobit deja peste 500.000 de români. Redactorul „Adevărul de Seară“ a urmărit din interiorul unui spice-shop din Bucureşti cum merge afacerea. Nicio măsură dintre cele anunţate cu surle şi trâmbiţe de primarii din Capitală nu a înlăturat pericolul etnobotanicelor.

10 afișări
Imaginea articolului Am stat o zi printre otrăvurile etnobotanice

Am stat o zi printre otrăvurile etnobotanice

România a ajuns între primele cinci ţări din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte consumul de etnobotanice. Acum doi ani nici măcar nu figura în clasament. Consumul de aşa-numitele droguri legale a explodat în ultimii doi ani, în prezent înregistrându-se aproximativ 500.000 de consumatori la nivel naţional, conform reprezentanţilor Consiliului Europei. Având în vedere că tinerii nu sunt informaţi despre consecinţele consumului de etnobotanice şi de droguri, în general, situaţia este cu atât mai gravă.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici