„Am stat pe cadavrul lui Ceauşescu pentru că nu mai era loc în elicopter“

Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în România, în urmă cu 20 de ani, nu ne macină doar pe noi, martori sau spectatori ai acelor evenimente. Cotidianul britanic „The Guardian“ publică, în ediţia sa electronică, un material amplu, cu mărturii cutremurătoare despre aşa-zisa revoluţie română, considerată cea mai dramatică insurgenţă împotriva comunismului, dar şi cea mai misterioasă.

10 afișări
Imaginea articolului „Am stat pe cadavrul lui Ceauşescu pentru că nu mai era loc în elicopter“

„Am stat pe cadavrul lui Ceauşescu pentru că nu mai era loc în elicopter“

Materialul a fost realizat în România de jurnalistul Ed Vulliamy, care caută argumente pentru a demonstra că ceea ce s-a întâmplat în ţara noastră, în urmă cu aproape 20 de ani, a fost mai mult o lovitură de stat decât o revoltă populară. Jurnalistul britanic a discutat cu persoane implicate în evenimentele din 1989, cel mai amplu spaţiu fiindu-i acordat lui Dorin Marian Cârlan, unul dintre militarii din trupele speciale, care a alcătuit plutonul de execuţie de la Târgovişte.


Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici