Am vorbit cu Eugeniu Petrescu!

În urma informaţiilor bombă prezentate în exclusivitate de către ziarul nostru în numărul trecut despre „Stăpânul frontierelor care stă la bloc în Ferentari”, Eugeniu Petrescu a ţinut să facă lămuriri în premieră despre incredibila sa poveste de viaţă.

3 afișări
Imaginea articolului Am vorbit cu Eugeniu Petrescu!

Am vorbit cu Eugeniu Petrescu!

Astfel, pentru prima dată de la izbucnirea scandalului celor 430 000 de euro cu care Nicoleta Dobrescu şi-a cumpărat postul de şef al Vămii Halmeu, cel cunoscut drept consilierul de taină al lui Vasile Blaga s-a destăinuit reporterilor "Naţional".

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici