Ana Maria Prodan face tratament ca sa ramina insarcinata

Vedeta Romantica TV, Ana Maria Prodan, isi adora iubitul si face in fiecare saptamina naveta in Germania, acolo unde locuieste el.

1 afișare
Imaginea articolului Ana Maria Prodan face tratament ca sa ramina insarcinata

Ana Maria Prodan face tratament ca sa ramina insarcinata

Uneori, cind nu e blocat in cantonamente, Laurentiu vine in România. Ana isi doreste foarte mult sa aiba un baietel cu fotbalistul, asa ca a inceput un tratament ca sa poata sa-si implineasca visul. La un moment dat, a crezut ca e gravida, dar s-a inselat. Au aparut mai multe articole, in presa, despre sarcina vedetei, dar nu a fost sa fie. A suferit foarte mult si, vazind ca nu s-a intimplat acest lucru, s-a gindit ca are o virsta si a mers la medic ca sa afle ce trebuie sa faca pentru a aduce pe lume inca un mostenitor. Amicii prezentatoarei emisiunii "Pe contre", de la televiziunea Romantica, sustin ca e dispusa sa faca toate eforturile ca sa nasca un mic Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici