Ana, studenta vânată de cele mai bune universităţi din lume

A rămas mai puţin de o lună până când Ana Roxana Pop, absolventă a Colegiului Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Capitală, va urca în avionul cu destinaţia Statele Unite. Va reveni în România doar în vacanţe, conştientă că visul ei, de a face cercetare la cel mai înalt nivel, nu se poate împlini aici.

9 afișări
Imaginea articolului Ana, studenta vânată de cele mai bune universităţi din lume

Ana, studenta vânată de cele mai bune universităţi din lume

Din toamnă, va fi studentă la Princeton University, al cărei nume este asociat cu 33 de laureaţi ai premiului Nobel. Dintre ei, 17 au făcut la Princeton cercetare în fizică, ştiinţă de dragul căreia a ales şi Ana Statele Unite. Au decalarat-o admisă şi alte instituţii de top. Printre ele, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Yale, Columbia University şi Cambridge.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici