Analistii: Petromidia va inchide 2007 pe pierdere

Rompetrol Rafinare, companie din grupul condus de Dinu Patriciu si preluat anul trecut de compania petroliera de stat KazMunayGaz, ar putea raporta, pentru 2007, o cifra de afaceri consolidata cuprinsa intre 2,19 mld. dolari si 2,56 mld. dolari, aceasta avand o crestere medie de circa 17% fata 2006, conform estimarilor analistilor intervievati de Business Standard. Acestea sunt primele rezultate raportate de companie dupa preluarea, de catre KazMunayGaz a grupului Rompetrol.

1 afișare
Imaginea articolului Analistii: Petromidia va inchide 2007 pe pierdere

Analistii: Petromidia va inchide 2007 pe pierdere

Analistii estimeaza ca Rompetrol Rafinare va inchide anul pe pierdere, cei mai optimisti fiind analistii de la CA IB Securities, care mizeaza pe o pierdere de sapte mil. $ la finalul anului 2007, la cealalta extrema fiind analistii Wood care prevad pierderi de 20 mil. $. In 2006, Rompetrol Rafinare a inregistrat o pierdere de 25,4 mil. $, analistii mizand in acest an un rezultat negativ, de maximum 20 mil. euro. Divizia de brokeraj a ING Bank estimeaza pentru Rompetrol Rafinare o cifra de afaceri consolidata de 2,19 mld. $, in crestere usoara fata de 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici