Analiza SWOT a lui Stolojan facuta de oamenii de afaceri

Pregatirea economica adecvata unei perioade de criza, experienta atat ca premier, cat si ca manager in mediul privat - acestea sunt principalele puncte tari ale lui Theodor Stolojan, in ochii oamenilor de afaceri.

1 afișare
Imaginea articolului Analiza SWOT a lui Stolojan facuta de oamenii de afaceri

Analiza SWOT a lui Stolojan facuta de oamenii de afaceri

Pe de alta parte, minusurile premierului desemnat sunt inflexibilitatea si deficitul de leadership, varsta inaintata si problemele de sanatate, dar si trecutul politic controversat.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici