Analiză ZF: O generaţie pierdută care costă economia un miliard de euro

Ieri dimineaţă, ora 10. Ministrul educaţiei Daniel Funeriu, omul care a ţinut prima pagină a ziarelor în ultimele zile şi cel care a primit deopotrivă laude şi acuzaţii privind rata scăzută de promo­vabilitate a bacalaureatului (de numai 44,5%), face primele declaraţii privind rezultatele obţinute la bacalaureat în faţa a 15-20 de jurnalişti pregătiţi să-l întrebe dacă îşi va da demisia.

9 afișări
Imaginea articolului Analiză ZF: O generaţie pierdută care costă economia un miliard de euro

Analiză ZF: O generaţie pierdută care costă economia un miliard de euro

Într-un discurs mai scurt de 20 de minute, în care cel mai mult a durat ros­ti­rea celor 65 de nume ale elevilor de liceu care au obţinut nota 10 la bacalau­reat, Funeriu şi-a felicitat secretarul de stat, directorii din minister şi inspectorii care au organizat bacalaureatul, dar şi pe cei 90.765 de absolvenţi de liceu care au promovat examenul. Atât.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici