Anamaria: «Reghe îmi masează sânii!»

După ce şi-a aranjat bustul la plastician, Anamaria Prodan spune acum că are cei mai frumoşi sâni, iar aceeaşi părere o împărtăşeşte şi iubitul său, Laurenţiu Reghecampf. El este foarte protector cu iubita sa: nu o lasă să depună efort, o ajută să se îmbrace şi o ia în braţe tot timpul. Şi, cel mai important, îi masează sânii în fiecare seară. Nu de alta, dar Ana încă are interzis la sex.

1 afișare
Imaginea articolului Anamaria: «Reghe îmi masează sânii!»

Anamaria: «Reghe îmi masează sânii!»

La mai puţin de o săptămână de când a suferit operaţia de micşorare şi de ridicare a sânilor, Anamaria Prodan s-a urcat în avion şi a zburat în Belgia, unde va petrece, alături de iubitul său, o vacanţă de o săptămână. Aşa cum era de aşteptat, Reghe este mai mult decât încântat de felul în care arată bustul viitoarei soţii: “Sunt foarte frumoşi, iar rezultatul operaţiei l-a dat pe spate pe iubitul meu”, a declarat vedeta Romantica TV, pentru Click!.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici