Andreas Treichl, CEO al Erste Bank: BCR si-a atins tinta de profit

Marile tinte ale BCR pentru 2008 sunt sa se detaseze ca un jucator major pe segmentul corporate, in organizarea si antrenarea de proiecte de infrastructura, sa-i sprijine pe investitorii straini care vor sa vina in Romania si sa-si faca angajatii sa inteleaga ca trebuie sa-i serveasca pe clienti, nu doar sa le vanda produse, afirma Andreas Treichl, CEO al Erste Bank si presedinte al Consiliului de Supraveghere al BCR.

1 afișare
Imaginea articolului Andreas Treichl, CEO al Erste Bank: BCR si-a atins tinta de profit

Andreas Treichl, CEO al Erste Bank: BCR si-a atins tinta de profit

"Vreau ca BCR sa fie un jucator de top in corporate business, pe proiecte de infrastructura, dar si pentru investitorii straini care vor sa vina pentru ca este o cerere uriasa de servicii financiare", a declarat Andreas Treichl intr-un interviu acordat ZF dupa lansarea la tranzactionare a actiunilor Erste Bank la Bursa de Valori Bucuresti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici