Andreea alăptează din două în două ore

Recunoscută ca o femeie extrem de activă, Andreea Marin nu s-a abătut deloc de la programul său obişnuit, în cele nouă luni de sarcină. După ce a născut-o însă pe Ana Violeta, pe 15 decembrie, Andreea nu a mai ieşit din casă. Din data de 19 decembrie, când a părăsit Maternitatea “Panait Sârbu”, Andreea a devenit scumpă la vedere pentru că îşi alăptează fiica din două în două ore, inclusiv pe timpul nopţii.

1 afișare
Imaginea articolului Andreea alăptează din două în două ore

Andreea alăptează din două în două ore

Fiind extrem de preocupată de micuţa Violeta, dar şi obosită în aceeaşi măsură, vedeta şi-a amânat întâlnirile stabilite pentru această perioadă. În prima zi în care Andreea Marin şi-a făcut curaj şi s-a desprins de micuţa Violeta, fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedeta de televiziune în vizită la TVR. Ieri, în jurul prânzului, “zâna” a petrecut aproape două ore în sediul televiziunii care i-a adus celebritatea. Apoi, proaspăta mămică a făcut câteva cumpărături pentru fetiţa ei, la un supermarket aflat în drumul spre casă, şi s-a întors în mare grabă la micuţa Ana Violeta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici