'Andreea s-a comportat inuman'

Conflictul dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu a atins ieri apogeul. Divele au lasat garda jos si s-au acuzat reciproc de ipocrizie. Totul a pornit de la campania initiata de vedeta Antenei 1, de a o ajuta pe fetita Lianei Stanciu, bolnava de cancer.

1 afișare
Imaginea articolului 'Andreea s-a comportat inuman'

'Andreea s-a comportat inuman'

Ieri, in emisiunea lui Liviu Mihaiu de la Radio Guerrilla, Mihaela s-a dezlantuit la adresa Andreei: “A vrut sa ma denigreze profesional si personal. Eu pun insa cuvintele ei pe seama hormonilor de sarcina si a problemelor personale”, a punctat Mihaela. “S-a comportat gresit, inuman, a uitat tragedia acestui copil si m-a acuzat pe mine. Nimeni nu avea nevoie de declaratia ei in acest context, dar daca pe ea a apucat-o vorbitul, s-a declansat si scandalul. E o mare rusine sa fii o viitoare mama, cu un copil in pantec, si sa dai in cap unui om care ajuta un copil. Sper sa-i fie rusine, mare rusine. Nu era locul sa transforme aceasta campanie intr-un scandal”, a declarat Mihaela Radulescu in emisiunea lui Mihaiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici