Andrei Pleşu, ultimul postac de serviciu al PDL

De când scrie în "Adevărul", ministrul de serviciu al tuturor guvernelor postdecembriste se chinuie să ne arate că în toate ştirile pe care le aude se află şi niţică filosofie. Şi dă-i cu interpretările!

3 afișări
Imaginea articolului Andrei Pleşu, ultimul postac de serviciu al PDL

Andrei Pleşu, ultimul postac de serviciu al PDL

Ca din întâmplare, Andrei Pleşu potriveşte panseurile în aşa fel încât să placă foştilor (poate că şi actualilor!) săi şefi şi să dea peste nas opoziţiei, presei, amărâţilor.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici