Anna Lesko a făcut crize la psiholog

Cunoscută drept o fire vulcanică, Anna Lesko s-a gândit că nu i-ar strica dacă ar face terapie cu un psiholog. Se pare însă că banii au cam fost aruncaţi pe fereastră, căci frumoasa artistă a avut un comportament agresiv faţă de o tânără de bani gata, chiar în faţa cabinetului unde se tratează.

3 afișări
Imaginea articolului Anna Lesko a făcut crize la psiholog

Anna Lesko a făcut crize la psiholog

Apetisanta cântăreaţă basarabeancă nu s-a sfiit niciodată să admită că frecventează un cabinet psihologic.
Pentru "a se descoperi ca individ şi identitate", declara ea cu un aer nevinovat, însă adevărul pare să fie altul. Potrivit unor surse din anturajul artistei, Anna Lesko a apelat la un specialist pentru a-şi domoli firea temperamentală şi a-şi ţine nervii în frâu.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici