Anticipatele bat cu pumnul în uşă

Declanşarea alegerilor anticipate capătă un contur din ce în ce mai clar. PSD anunţă că nu mai susţine Guvernul în Parlament şi că singura soluţie pentru ieşirea din crizele de pe scena politică sunt alegerile anticipate. PD-L de-abia aşteaptă anticipatele şi va vota în acest sens orice moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Tăriceanu. PC şi UDMR nu susţin ideea, dar nici nu o resping. Cât despre PNL, şeful partidului, premierul Călin Popescu Tăriceanu, spune că are alte planuri şi nu vrea să demisioneze pentru declanşarea anticipatelor. În această situaţie, singura soluţie rămâne introducerea unei moţiuni de cenzură.

1 afișare
Imaginea articolului Anticipatele bat cu pumnul în uşă

Anticipatele bat cu pumnul în uşă

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat ieri, la finalul unei şedinţe de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului, că "singura soluţie în acest moment pentru ieşirea din criza generală sunt anticipatele. Asta este părerea mea". Anunţul liderului PSD vine după ce luni şi marţi seara s-a întâlnit cu liderii UDMR şi PC, precum şi cu liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, pe tema anticipatelor. Cât despre PD-L, partidul condus de Emil Boc de-abia aşteaptă să cadă Guvernul Tăriceanu. În plus, Geoană a spus că "o păsărică" i-a şoptit la ureche că preşedintele Traian Băsescu plănuieşte să demisioneze înaintea alegerilor parlamentare, în scopul formării unui tandem de candidaţi preşedinte-premier cu Theodor Stolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici