Antifraudă de ochii lui Traian Băsescu

Casa de Asigurări de Sănătate a blocat preţ de câteva ore aplicaţiile sistemului informatic, menit a preveni fraudele din Sănătate, pentru a fi funcţional în prezenţa preşedintelui Băsescu. Sistemul informatic al CNAS a funcţionat perfect la inaugurare pentru că era online doar funcţionarul care-i prezenta preşedintelui aplicaţia. Sistemul s-a prăbuşit după trei săptămâni.

3 afișări
Imaginea articolului Antifraudă de ochii lui Traian Băsescu

Antifraudă de ochii lui Traian Băsescu

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate s-a îmbrăcat de sărbătoare în data de 20 decembrie 2010 pentru prezentarea noii versiuni a Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI), care a costat peste 80 milioane de euro până în acest moment. La eveniment a fost prezent şeful statului, Traian Băsescu, reprezentanţi ai mass-media şi alte oficialităţi.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici