Antiromânism cu accente fasciste în Italia

Pe Internet a explodat furia rasistă a italienilor. O organizaţie pentru apărarea drepturilor omului a numărat până în prezent cel puţin 176.000 de incitări cu tentă rasială postate pe cunoscuta platformă internaţională de socializare Facebook. În ultimele zile, aici au apărut zeci de grupuri antiromâneşti, în care se „discută“ despre cele mai bune metode de „răzbunare“ pentru „a-i face pe români să plătească pentru violuri“.

1 afișare
Imaginea articolului Antiromânism cu accente fasciste în Italia

Antiromânism cu accente fasciste în Italia

Într-unul dintre aceste grupuri, numit „rum+rom“, s-au înscris cel puţin 2.900 de persoane, dintre care 200 în decurs de numai câteva ore. Un altul, numit „Românii violează. Daţi-i pe mâna noastră pe nenorociţi“, numără deja 3.490 de utilizatori înregistraţi.La fel, membrii grupului „Cei care îi urăsc pe români“ cer „un Holocaust împotriva românilor“, ori comentează sloganuri de genul „România=Hiroshima“.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici