“Antonie, ai s-o păţeşti! Băsescu e asiatic. Îi vrea pe toţi, în patru labe”

Coborât de pe scena lui Băsescu în campania electorală, Mircea Dinescu îşi aminteşte de cuvintele pe care i le-a spus atunci lui Antonie Solomon: "Băsescu e asiatic. Îi vrea pe toţi, în patru labe, în jurul lui. Se leapădă repede de oameni"

4 afișări
Imaginea articolului “Antonie, ai s-o păţeşti! Băsescu e asiatic. Îi vrea pe toţi, în patru labe”

“Antonie, ai s-o păţeşti! Băsescu e asiatic. Îi vrea pe toţi, în patru labe”

Primarii marilor oraşe au intrat în "lucru" la DNA. În divizia dosarelor aflate sub observaţie, PD-L şi PSD merg cap la cap. Diferenţă este că primarii social-democraţi Radu Mazăre (Constanţa), Gheorghe Nichita (Iaşi) şi Tudor Pendiuc (Piteşti) se află, încă, în faza cercetărilor, pe când echipa PD-L, Mircia Gutău (Râmnicu Vâlcea), Antonie Solomon (Craiova) şi Ghorghe Falcă (Arad) este aproape decimată. Singurul neplimbat pe la DNA cu cătuşele la mâini este finul preşedintelui Băsescu, arădeanul Falcă, în timp ce, din tabăra PSD, Dumitru Sechelariu este singurul care a trecut prin arest.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici