Apa Nova “toarnă” la KVB

Apa Nova Bucureşti SA, societatea care are în concesiune serviciul de distribuire a apei potabile în Capitală, a semnat cu KVB Economic SRL un contract de peste 40.000 de euro. Firma controlată de Silvian Ionescu va consilia Apa Nova pe teme de protecţia mediului, exact domeniul în care Garda de Mediu trebuie să verifice respectarea obligaţiilor de către orice societate de pe teritoriul României.

11 afișări
Imaginea articolului Apa Nova “toarnă” la KVB

Apa Nova “toarnă” la KVB

Contractul a fost semnat la 17 decembrie 2009. Pentru cei 170.000 de lei, KVB Economic SRL va elabora "documentaţii SEVESO pentru obiectivele SC Apa Nova II". Din textul anunţului se poate înţelege că pentru KVB rămân deschise şi alte oportunităţi pentru consilierea Apa Nova - documentaţiile contractate în urmă cu aproape două luni fac parte dintr-o serie de acest tip.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici