Apartamentele continuă să se ieftinească în Bucureşti, în alte oraşe se scumpesc

Dacă anul 2009 a fost unul lipsit de speranţe în cazul tranzacţionării, se pare că analiştii din piaţa rezidenţială sunt mai încrezători anul acesta mai ales că primele luni par mai dinamice, cel puţin prin prisma interesului constatat în piaţă.

2 afișări
Imaginea articolului Apartamentele continuă să se ieftinească în Bucureşti, în alte oraşe se scumpesc

Apartamentele continuă să se ieftinească în Bucureşti, în alte oraşe se scumpesc

"Februarie este a doua lună consecutivă din an, în care preţurile la apartamente continuă să scadă la nivel naţional şi este foarte posibil ca lucrurile să nu se oprească aici. În Bucureşti şi Constanţa, preţurile au scăzut şi în februarie, în celelalte mari oraşe din ţară constatăm creşteri", a declarat, într-un comunicat de presă, Adrian Erimescu, directorul general imobiliare.ro.


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici