Apartamentele noi sunt la fel de scumpe în lei ca în 2008

Preţurile locuinţelor din cinci dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din Capitală au scăzut în lei cu doar 2-3% pe parcursul ultimilor trei ani, în ciuda perioadei de recesiune care a dus la blocarea tranzacţiilor, potrivit unei analize a ZF.

3 afișări
Imaginea articolului Apartamentele noi sunt la fel de scumpe în lei ca în 2008

Apartamentele noi sunt la fel de scumpe în lei ca în 2008

În euro, dezvoltatorii au redus preţurile cu 15-17%, dar deprecierea cursului leu/euro cu circa 13% a anulat astfel discounturile operate de către investitorii imobiliari. În cele cinci proiecte analizate au fost construite 2.500 de locuinţe, dar care au aproape 900 de unităţi nevândute, la preţuri în lei comparabile cu cele de la începutul crizei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici