ArcelorMittal Galati da afara 1.800 de oameni dupa un profit record de 200 mil. dolari

ArcelorMittal Galati, cel mai mare exportator al Romaniei, a realizat anul trecut un profit net de peste 200 mil. dolari (502 mil. lei), nivel record pentru ultimii patru ani de zile, dar combinatul si-ar putea reduce productia anul acesta de doua pana la de trei ori din cauza crizei. Proprietarul combinatului de la Galati este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, miliardarul Lakshmi Mittal.

1 afișare
Imaginea articolului ArcelorMittal Galati da afara 1.800 de oameni dupa un profit record de 200 mil. dolari

ArcelorMittal Galati da afara 1.800 de oameni dupa un profit record de 200 mil. dolari

In 2007, producatorul de otel a inregistrat o cifra de afaceri de 2,86 mld. dolari (6,95 mld. lei).Conditiile proaste de piata au impins conducerea indiana a combinatului sa realizeze una dintre cele mai mari restructurari din istoria Romaniei, la finalul careia circa 1.800 din cei 2.100 inscrisi voluntar pe lista de disponibilizari ar putea parasi compania.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici