ArcelorMittal provoacă pierderi de milioane de euro companiilor româneşti

„Curentul“ a intrat în posesia unui schimb de emailuri care arată că managementul ArcelorMittal Galaţi schimbă ruta tradiţională de aprovizionare cu materie primă a combinatului, Constanţa-Canalul Dunăre-Marea Neagră, pe ruta Burgas-Canalul Bîstroe.

7 afișări
Imaginea articolului ArcelorMittal provoacă pierderi de milioane de euro companiilor româneşti

ArcelorMittal provoacă pierderi de milioane de euro companiilor româneşti

Schimbare pentru care ArcelorMittal plăteşte dublu. Informaţii apărute recent au scos la iveală faptul că ArcelorMittal Galaţi a instituit un adevărat embargou împotriva Companiei Comvex, profitând de poziţia dominantă de pe piaţă. Operarea unei rute alternative de aprovizionare a combinatului de la Galaţi afectează nu doar terminalul Comvec, ci şi Portul Constanţa şi canalul Dunăre-Marea Neagră. Consiliul Concurenţei deja analizează o posibilă încălcare a Legii Concurenţei de către combinatul siderurgic ArcelorMittal.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici