Arestarea maşinilor: superafacerea din care primăriile nu câştigă nimic

O agresivă campanie de ridicare a maşinilor parcate ilegal se desfăşoară în patru sectoare ale Capitalei. Firmele care operează „arestările” încasează sume exorbitante de la şoferi, dar nu dau mai nimic la bugetele locale. Iar lipsa parcărilor le oferă o afacere sigură.

1 afișare
Imaginea articolului Arestarea maşinilor: superafacerea din care primăriile nu câştigă nimic

Arestarea maşinilor: superafacerea din care primăriile nu câştigă nimic

În Capitală există 1.217.000 de maşini care se bat zilnic pe aproape 450.000 de locuri de parcare. În loc să facă locuri de parcare, din 2007 unele primării de sector au început să ridice maşinile parcate neregulamentar, percepând de la proprietar o taxă pentru ridicare, transport şi depozitare a autovehiculului de aproximativ 200 de euro.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici