Arhiepiscopia Tomis SRL

Cazurile a doi parohi din localitatile constantene Baneasa si Viisoara, suspendati de consiliul eparhial al Arhiepiscopiei Tomis, readuc in atentia opiniei publice acuzatiile de trafic de influenta ce planeaza de mai mult timp asupra acestei institutii. Enoriasii si-au aratat in repetate randuri nemultumirea fata de practicile mai putin ortodoxe prin care unii preoti sunt mutati de la o parohie la alta, insa de fiecare data delegatii lui IPS Teodosie au invocat drept principal motiv primenirea vietii spirituale in teritoriu.

1 afișare
Imaginea articolului Arhiepiscopia Tomis SRL

Arhiepiscopia Tomis SRL

Surse neoficiale din cadrul arhiepiscopiei spun ca motivatia mutarilor de preoti ar fi una mult mai pamanteasca: parohiile ar fi repartizate in functie de cat cotizeaza cei care vor sa le ocupe. Sursele citate avanseaza si sumele care s-ar oferi in astfel de cazuri. Acestea ar incepe de la 10.000 de euro si ar creste in functie de importanta parohiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici