Arşi de vii

Au avut ghinionul să se nască într-o ţară care nu dă doi bani pe sistemul sanitar şi în care internarea într-un spital a devenit o aventură extrem de riscantă. Maternitatea groazei i-a răpus într-o clipită.

11 afișări
Imaginea articolului Arşi de vii

Arşi de vii

Patru nou-născuţi au plătit cu viaţa erorile altora, lăsînd în urmă părinţii devastaţi de durere. "Cea mai mare tragedie din sistemul sanitar românesc". Aşa au caracterizat autorităţile nenorocirea petrecută, luni seară, la Maternitatea Giuleşti din Capitală. Cinici cum îi ştim, mai marii zilelor noastre s-au grăbit să anunţe şi "vestea bună": "s-a acţionat excelent". Despre faptul că România este ţara care-şi omoară pruncii, nimeni nu suflă însă nicio vorbă.


Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici