Asediul turcului

Imperiul terenurilor de lux deţinute de firma unui om de afaceri turc în zona Capitalei se extinde. Acesta a obţinut concesionarea a 200 de hectare de teren în Comuna Afumaţi. În ciuda validărilor şi a drepturilor avute din tată în fiu, locuitorii comunei sunt la mâna afaceriştilor turci: ori cad la pace cu aceştia, ori se mulţumesc să primească teren în altă parte.

1 afișare
Imaginea articolului Asediul turcului

Asediul turcului

Firma lui Omer Ragip a semnat contractul de concesionare a terenului de la Ferma Moara Domnească din Afumaţi în urmă cu două luni. Discuţiile purtate cu Agenţia Domeniilor Statului (ADS) în vederea încheierii contractului au fost intense. Nemulţumirile proveneau, se pare, din nevoia oamenilor de afaceri turci de a modifica forma standard a acestuia. "Cineva trebuie să le explice acestor oameni că ei nu pot deveni proprietari pe acest teren şi nu pot modifica forma contractuală pe care o are agenţia cu oricare dintre concesionari", explica pe atunci Daniel Drăgan, preşedintele ADS.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici