ASISTENTELE DE LA MATERNITATEA GIULEŞTI SĂRBĂTOREAU SFÂNTA MARIA ÎN LOC SĂ SUPRAVEGHEZE SECŢIA UNDE ARDEAU BEBELUŞII

Surse medicale au declarat că, luni seara, la momentul în care s-a declanşat incediul, cadrele medicale care aveau cartele de acces în Secţia de Terapie Intensivă prematuri a Maternităţii Giuleşti, sărbătoreau colegele care se numesc Maria.

6 afișări
Imaginea articolului ASISTENTELE DE LA MATERNITATEA GIULEŞTI SĂRBĂTOREAU SFÂNTA MARIA ÎN LOC SĂ SUPRAVEGHEZE SECŢIA UNDE ARDEAU BEBELUŞII

ASISTENTELE DE LA MATERNITATEA GIULEŞTI SĂRBĂTOREAU SFÂNTA MARIA ÎN LOC SĂ SUPRAVEGHEZE SECŢIA UNDE ARDEAU BEBELUŞII

Uşa încăperii unde se aflau cei 11 micuţi, arşi în incendiu, se deschidea numai cu cartelă.Imaginile date publicităţii de criminalişti redau panica părinţilor, dar şi neputinţa unor cadre medicale de a intra în secţie şi de a interveni pentru a scoate bebeluşii din încăpere.Potrivit estimărilor specialiştilor, din momentul declanşării incendiului, până la intervenţia cadrelor în încăpere, a durat cel puţin 20 de minute, timp în care Secţia a fost lăsată nesupravegheată.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici