Astărăstoae şi Ciuhodaru fac jonglerii cu fonduri europene pentru cercetare

Noua vedetă a posturilor Realitatea TV şi Antena 3, omniprezentul doctor Tudor Ciuhodaru, fost deputat pesedist, independent, uneperist şi ajuns în cele din urmă pecist, şi-a mai făcut rost de un venit mult peste un salariu mediu, pe långă cele două de deputat şi medic primar la spitalul de urgenţă „Sf. Ioan“ din Iaşi .

7 afișări
Imaginea articolului Astărăstoae şi Ciuhodaru fac jonglerii cu fonduri europene pentru cercetare

Astărăstoae şi Ciuhodaru fac jonglerii cu fonduri europene pentru cercetare

Concret, este vorba de 41 milioane de lei vechi pe care Ciuhodaru îi încasează lunar, pentru o perioadă de trei ani, ca să cerceteze diverse aspecte medicale în cadrul unei burse postdoctorale finanţate din fonduri europene.

Citeste toata stirea www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici