Astazi se fac pariurile pentru prima zi de la Bursa din 2008

Astazi este ultima zi de tranzactionare pe Bursa si, implicit, ultima zi in care investitorii pot cumpara actiuni pentru a beneficia de o eventuala crestere a pietei in prima sedinta din 2008. Brokerii se asteapta in general ca Bursa sa repete in primele sedinte de anul viitor evolutia pozitiva din ultimii ani, in conditiile in care traditional in primele zile cumparatorii sunt mai prezenti in piata decat vanzatorii.

1 afișare
Imaginea articolului Astazi se fac pariurile pentru prima zi de la Bursa din 2008

Astazi se fac pariurile pentru prima zi de la Bursa din 2008

Istoricul ultimilor ani nu este insa relevant ca decizie de investitie, avand in vedere ca Bursa a avut adesea in ultimul an evolutii impredictibile, atingand maximele in vara, cand de obicei stagna, si corectandu-se in toamna, cand in alti ani crestea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici