Atac ridicol al Adevarul Holding asupra GSP

Mare tambalau mare pe piata presei scrise din Romania. Cotidianele Adevarul si Click, detinute de Dinu Patriciu, au gasit saminta de scandal cu Gazeta Sporturilor, publicatie care face parte din trustul Intact.

1 afișare
Imaginea articolului Atac ridicol al Adevarul Holding asupra GSP

Atac ridicol al Adevarul Holding asupra GSP

Adevarul si Click a publicat ieri un articol “nervos”, care infiereaza decizia GSP (a se citi concurenta) de a lansa un concurs pentru cititori cu miza de un milion de euro. Motivul gilcevei si atacului dezlantuit de Adevarul si Click pare a fi teama ca propriul concurs lansat de trustul de presa al lui Dinu Patriciu – “Clickmania” – ar putea fi lasat fara musterii. In acelasi timp, atacul celor de la Adevarul, care au pus pe prima pagina titluri de genul “Teapa de un milion de euro a lui Felix”, aseaza publicatia in zona ridicolului.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici