Atenţie, iar se taie parcuri!

O mare parte a spaţiilor verzi a fost deja împărţită între "băieţii deştepţi". În ultimii ani, acestea au fost transformate în şantiere, pe locul lor răsărind cârciumi, cartiere de lux, benzinării, garaje. Mai rău este că unele zone au fost betonate chiar de unii edili ai Bucureştiului, doar pentru a mai cheltui nişte bani publici. Jurnalul Naţional va continua să dezvăluie toate abuzurile care se fac pe domeniul public.

1 afișare
Imaginea articolului Atenţie, iar se taie parcuri!

Atenţie, iar se taie parcuri!

Pentru a tăia un copac în România ai nevoie de o mulţime de aprobări, un întreg dosar trebuie depus la primărie. Evident este vorba despre o teorie, în teren lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Reţeta sună cam aşa: este ochită o suprafaţă dintr-un parc sau dintr-o pădure, cum ar fi Băneasa sau Parcul Bordei, spre exemplu, se întocmeşte repede un dosar de retrocedare, pentru că moştenitori sunt peste tot şi se găsesc la orice oră, se depune la primărie, între timp spaţiul este defrişat, apoi solicitarea aprobată, iar în scurt timp zona este împrejmuită şi transformată într-o cârciumă, bloc de fiţe sau parcare, după pofta inimii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici