Au aparut chiloteii nationalei

Creatoarea de moda Laura Olteanu e o suportera infocata a echipei nationale de fotbal. Ea a declarat ca urmareste, alaturi de sotul si fiul ei, toate meciurile in care joaca echipa Romaniei.

1 afișare
Imaginea articolului Au aparut chiloteii nationalei

Au aparut chiloteii nationalei

Inspirata de culorile in care evolueaza nationala, Laura a pregatit o editie limitata de chilotei galbeni, din lycra, imprimati cu numele jucatorilor tricolori si cu numar, care sa se vanda atat in timpul campionatului, cat si dupa.

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici