Aurul şmecherilor (I)

Spectacolul din jurul exploatării aurifere de la Roşia Montană este absolut penibil şi jenant. Mercenarii me­di­atici contractaţi pentru a susţine cauza “nobilă” a şme­cheraşilor româno-canadieni scuipă cu venin verbal în societatea civilă, interesul naţional şi logica economică.

6 afișări
Imaginea articolului Aurul şmecherilor (I)

Aurul şmecherilor (I)

Dacă un economist, jurnalist sau politician susţine proiectul Roşia Montană în forma actuală, există doar două explicaţii posibile, adică personajul în cauză fie s-a născut fără capacităţi intelectuale strălucite, fie a trecut printr-o operaţiune de amputare a intelectului, ope­raţiunea fiind plătită din banii Gabriel Resources Ltd.

Citeste toata stirea pe http://cronicaromana.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici