Auto-show la Poliţia de Frontieră: maşini de 20 de milioane de euro

Poliţia de Frontieră se dotează şi ea. Pentru a nu rămâne în urma SuperLoganului de 70 de mii de euro al Poliţiei, dar şi pentru a îndeplini obiectivul strategic şi generos cunoscut sub numele de Aderare la Spaţiul Schengen, IGPF se dotează cu 360 de maşini de teren, microbuze şi chiar autobuze, pentru care statul român va plăti aproape 20 de milioane de euro.

4 afișări
Imaginea articolului Auto-show la Poliţia de Frontieră: maşini de 20 de milioane de euro

Auto-show la Poliţia de Frontieră: maşini de 20 de milioane de euro

Şi asta în condiţiile în care Uniunea Europeană pune la dispoziţia României fonduri de aproximativ jumătate de miliard de euro ca sprijin pentru aderarea la Spaţiul Schengen.Sume importante din acest fond, cunoscut sub numele de Facilitatea Schengen, sunt acordate Poliţiei de Frontieră, inclusiv pentru achiziţii de maşini. Potrivit Planului indicativ Facilitatea Schengen 2007-2009, pentru asigurarea finanţării acordate României de către UE, aproape 1500 de maşini, microbuze, autospeciale sau ATV-uri vor fi achiziţionate cu bani europeni.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici