AUTOPSIA MINCIUNII

Asa cum ziarul nostru anunta ieri in exclusivitate, in spatele dezinformarii privind violarea Giovannei Reggiani de catre romånul Nicolae Romulus Mailat se ascunde o uriasa dezinformare facuta de Vittorio Rizzi, seful Brigazii Mobile din Politia Statala de la Roma. Rizzi este subalternul ministrului de interne Giuliano Amato, membru al Partidului Democrat, partid format din coalitia mai multor formatiuni politice de centru-stånga.

1 afișare
Imaginea articolului AUTOPSIA MINCIUNII

AUTOPSIA MINCIUNII

Aceasta coalitie este condusa, din 14 octombrie, de Walter Veltroni, primarul Romei devenit celebru in tara noastra prin campania agresiva declansata impotriva cetatenilor romåni aflati pe teritoriul Italiei. Mai trebuie spus ca Vittorio Rizzi a fost adus de la Milano la Roma in luna iulie a acestui an, perioada in care descinderile in taberele romånilor au fost intensificate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici