Autostradă de rezervaţie

Guvernul pregăteşte construirea unui drum între Constanţa de Tulcea, pentru o legătură rapidă între Autostrada A2 şi Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. Deşi încă este în faza de proiect şi probabil va fi gata în zece ani, drumul ridică deja mai multe probleme.

1 afișare
Imaginea articolului Autostradă de rezervaţie

Autostradă de rezervaţie

Drumul va trece îngrijorător de aproape de Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, zonă de protecţie naturală foarte valoroasă, "tăind-o" în cîteva locuri. Guvernanţii şi aşa nu prea au mai avut grijă de Rezervaţie, ajunsă în prezent într-o situaţie ecologică deplorabilă: braconajul sufocă Delta, vînătorii îşi fac de cap în zonă, Rezervaţia e plină de animale semi-sălbatice bolnave, epavele sînt foarte prezente, Ucraina a anunţat reluarea lucrărilor la Canalul Bîstroe.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici