“Avem apa suficienta”

Pe fondul isteriei generale create de decretarea Codului Rosu in cinci judete din tara si a secetei care chinuie Romania, populatia s-a panicat, consumul de energie electrica in Capitala a inregistrat un record istoric, iar vanzarile de apa minerala au crescut de cateva ori.

1 afișare
Imaginea articolului “Avem apa suficienta”

“Avem apa suficienta”

In urma speculatiilor facute, timp de cateva zile, in presa centrala, cum ca nu am avea suficienta apa, directorul general al ANAR vine si ne linisteste. Marius Postelnicescu a declarat ieri ca exista o rezerva de apa suficienta, chiar si in conditiile in care nu vor avea loc niciun fel de precipitatii in urmatoarele doua luni. El a explicat ca, in lacurile de acumulare, exista un volum de apa total de 2,92 miliarde metri cubi, in conditiile in care cerinta totala este de circa 2,2 miliarde metri cubi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici