Avem nevoie de un cod de etică în afaceri?

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham) a lansat un cod de guvernanţă corporatistă, respectiv o serie de recomandări şi principii care implementate de companiile de pe piaţa locală ar duce, potrivit AmCham, la îmbunătăţirea imaginii economiei româneşti şi la atragerea de investitori.

2 afișări
Imaginea articolului Avem nevoie de un cod de etică în afaceri?

Avem nevoie de un cod de etică în afaceri?

"Ideea realizării acestui cod a venit în 2008, după o perioadă de creştere economică a României şi când au apărut primele semne ale crizei. Acest cod asigură, printre altele, transparenţă şi responsabilizare în afaceri. De asemenea, aplicarea principiilor din acest cod de către companii va îmbunătăţi imaginea economiei, va încuraja investiţiile străine şi va reduce riscurile crizei", a declarat, ieri, la lansarea codului, Anda Todor, managing partner în cadrul casei de avocatură Salans, membră a AmCham.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici