Aventurile unui Internet-maniac: „Conduceam cu 120 la oră şi citeam mailuri”

Când şi-a buşit Toyota uitându-se după o femeie frumoasă din maşina de alături, prietena lui nici nu l-a crezut: a zis că sigur s-a tamponat fiindcă iar a umblat pe net cu volanul în mână. Ea tot obişnuia să-l certe că foloseşte mobilul la volan. „Problema nu e dacă faci accident, problema e când o să-l faci”.

17 afișări
Imaginea articolului Aventurile unui Internet-maniac: „Conduceam cu 120 la oră şi citeam mailuri”

Aventurile unui Internet-maniac: „Conduceam cu 120 la oră şi citeam mailuri”

Personajul nostru se numeşte George, are 34 ani, este new media manager şi locuieşte în Bucureşti. Gonea cu 120 de kilometri la oră pe şoseaua Buzău - Bucureşti şi nici atunci n-a reuşit să se abţină. Era la volan, dar îl ardeau degetele să mai intre puţin pe net. Şi-a pornit iPhone-ul şi aşa, cu ochii jumate la drum, jumate la ecran, a început să citească emailuri. Şi poate că s-ar fi pus să şi răspundă la ele, dacă n-ar fi trebuit să facă o depăşire chiar atunci.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici