Avram Iancu, „spânzurat“ de extremiştii unguri de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Spectacol grotesc la Miecurea Ciuc, acolo unde Csibi Barna, agitatorul de serviciu şi unul dintre exponenţii ideilor extremiste în råndul tinerilor teribilişti maghiari, nu a ratat nici această ocazie pentru a se da în stambă în încercarea de a întreţine viu focul dorinţelor revanşarde în mintea tinerilor de etnie maghiară.

5 afișări
Imaginea articolului Avram Iancu, „spânzurat“ de extremiştii unguri de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Avram Iancu, „spânzurat“ de extremiştii unguri de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Deja un obişnuit al mascaradelor infantile de prost gust împotriva Romåniei, Barna, un fel de "soldat universal" de inspiraţie nazistă al maghiarimii, autointitulat lider al "Asociaţiei de Cultură şi Tradiţii Garda Secuiască", a simulat, luni seară, cu o zi înainte de 15 martie - Ziua Maghiarilor de Pretutindeni - un proces public în urma căruia Avram Iancu, un simbol al romånismului, a fost condamnat la moarte prin spånzurare.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici